EU e-Privacy Directive

ВСИЧКИ ПРОДУКТИ  В САЙТА,МОГАТ ДА БЪДАТ ЗАКУПЕНИ С 40% ОТСТЪПКА ОТ ПОСОЧЕНАТА ЦЕНА.ЗА ЦЕЛТА Е НУЖНО ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС.

Ако желаете да си поръчате от продуктите на LR Health & Beauty Systems:

Mожете да го направите директно по телефона или по имейл. Моля, предварително си отбележете кодовете на продуктите, които желаете да поръчате!

Ако желаете да се регистрирате като сътрудник:

За да се регистрирате в LR е достатъчно да се свържете с мен през контактната форма, по имейл или по телефона и да изявите желанието си. Ще отговоря на всички ваши въпроси!

За да станете сътрудник на LR, е необходимо друг сътрудник да Ви включи. Попълва се молба. Същата се изпраща до офиса на LR и до няколко работни дни Вие получавате своя стартов пакет, изпратен ДИРЕКТНО от ЗАВОДА в ГЕРМАНИЯ и вече сте част от голямото семейство на LR.

Ако желаете да се регистрирате като LR-клубър:

Ако не желаете да бъдете сътрудник на LR, тогава можете да се възползвате от възможността да станете LR-клубър. Като LR-клубър, получавате доживотното право да пазарувате директно от компанията с 15% отстъпка и да получавате продуктите си директно до Вашия дом, и то без никакво обвързване, без изграждане на мрежа, без натрупване на бонус точки, без абсолютно никакви ангажименти!

Какво да направите сега?

Свържете се с нас и ни кажете Вашето желание да станете част от LR!

© 2021 LR Aloe Partner. Всички права запазени. Изработка и поддръжка от ArtProfi Stidio