EU e-Privacy Directive

Блог на Д. Костова

Блог на Д. Костова (4)

Търговски сътрудник на LR Health & Beauty System

%AM, %31 %348 %2016 %07:%Окт

Представяне - LR Health & Beauty Systems

Написана от

Представяне - LR Health & Beauty Systems, видео

%AM, %31 %302 %2016 %06:%Окт

Гелове за пиене Алое Вера

Написана от

Гелът за пиене Алое Вера от LR единствената напитка Алое Вера на пазара с INSTITUT FRESENIUS Quality Seal ли е?

Към момента единствено геловете за пиене Алое Вера от LR притежават строгия Quality Seal от SGS INSTITUT FRESENIUS GMBH.
SGS INSTITUT FRESENIUS GMBH проверява редовно площите, където се отглеждат растенията Алое Вера в Мексико, които LR използва за производството на геловете за пиене. Тези проверки продължават обикновено два дни и обхващат всички фази от култивирането до доставката на ценния гел. Всички плантации се проверяват. На място се проверява например дали се използват пестициди. Дори транспортирането на прясно отрязаните листа Алое Вера за по-нататъшна обработка и всички други фази на производството са обект на цялостен контрол по-строго определени чеклисти. Освен това цялата документация и необходими документи се проверяват, преди гелът да бъде изпратен в Германия. Въпреки обхватността и строгостта на провежданите проверки резултатите винаги са били положителни.
%PM, %07 %653 %2015 %14:%Ное

Алое Вера за кожата

Написана от

Алое Вера е растение с множество съставки,които укрепват защитните механизми на кожата и редовната му употреба води до по-жизнен ви. LR използва само сърцевината на растенията, което е предпоставка за отлично качество. Извършва се внимателна обработка с цел запазване на ценните съставки. Продуктите наLR са отличени с печата на IASC.

%PM, %19 %599 %2015 %13:%Окт

LR Health & Beauty System

Написана от

Здравейте!

Това е моят блог. Тук ще научите какви са предимствата на продуктите на LR Health & Beauty System, как да ги закупите, възможните отстъпки или как да изградите свой бизнес. Проверявайте редовно блога ми за новости!

© 2019 LR Aloe Partner. Всички права запазени. Изработка и поддръжка от ArtProfi Stidio